Cursus irisfoto's maken

Deze korte cursus is een goede aanvulling op de online cursus en een goede voorbereiding op de opleiding paardeniriscopie. Wil jij ook leren irisfoto’s maken? Lees hier alles over deze cursusdag van Annette Timmer.

"Je kijkt nooit meer hetzelfde naar een paardenoog."

Irisfoto’s maken

Veel cursisten van de online cursus hebben al geprobeerd om het maken van irisfoto’s zelf in de praktijk te brengen. Wij horen regelmatig dat het maken van irisfoto’s moeilijker is dan gedacht. Om jullie op weg te helpen organiseert Annette regelmatig de dagcursus ‘Foto’s maken in de praktijk’. In deze cursus leer je om leesbare irisfoto’s te maken en ga je zelf in de praktijk aan de slag. 

Het paardenoog

Tijdens de online cursus heb je kennis genomen van het paardenoog en de structuren eromheen. Tijdens deze cursusdag geeft Annette een presentatie met veel irisfoto’s waarmee je de kennis uit de online cursus beter begrijpt en er verdere verdieping plaatsvindt. Ook geeft Annette in deze dagcursus meer informatie over de structuren rondom het oog en de factoren waar je rekening mee moet houden bij het maken van de foto’s. 

Deze dagcursus is een perfecte manier om een beeld te krijgen van de opleiding tot paardeniriscopist. 

 

Details korte cursus

De praktijkochtend ‘Foto’s maken in de praktijk’ kost € 60.
De locatie is Zorgboerderij Lekkerbuiten in Naarden. De duur van de cursus is 4 uur.

Deze cursus wordt gegeven op 25 juni a.s van 10:00 – 14:00.
Meld je aan via onderstaande button!