Lezingen

 Voor een boeiende presentatie, interactieve lezing, demonstratie of gastcollege ben je bij Annette aan het juiste adres! Je leest er meer over op deze pagina.

Presentatie ‘Het paardenoog’

Leuk voor bij jou op stal: een presentatie over het paardenoog en iriscopie door Annette Timmer! Aan de hand van een interactieve presentatie deelt Annette haar kennis over het paardenoog met de aanwezigen. Thema’s als anatomie en functie van het oog, markeringen in de iris en relaties in het paardenlichaam komen aan bod. Na de presentatie kan Annette indien gewenst in de praktijk bij een paard laten zien hoe iriscopie in zijn werk gaat. Tip: je kunt een presentatie van Annette ook combineren met een of meerdere iriscopie onderzoeken bij de paarden bij jou op stal! Informeer voor de mogelijkheden en prijzen.

Gastdocent scholen

Regelmatig is Annette als gastdocent aanwezig bij beroepsopleidingen in de hippische sector. De ideale manier om meer te weten te komen over het paardenoog en de mogelijkheden van iriscopie! Het verzorgen van een presentatie behoort tot de mogelijkheden, evenals een uitgebreider programma waarin er een van de aanwezige paarden op de foto wordt gezet en de bevindingen ter plaatse met de aanwezigen worden gedeeld. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.