Nieuws

Er is altijd wel nieuws te melden. Ons belangrijkste nieuws lees je hier.

Opleiding paardeniriscopist

1 september 2023

In 2022 is de opleiding tot paardeniriscopist volgens de werkwijze van Annette Timmer van start gegaan.  Die groep van 10 enthousiaste deelnemers is inmiddels zo ver dat ze zich klaarmaken voor hun examen. Voor de opleiding tot paardeniriscopist volgens de werkwijze van Annette Timmer is zoveel animo dat deze maand al de tweede groep start. En in 2024 zal er weer een groep van start gaan. De lesdata van die derde groep hebben we inmiddels bepaald. Klik hier om die lesdata te zien.

Ben jij ook geïnteresseerd, maar is dit jaar nog iets te vroeg om te starten? Meld je dan nu alvast aan voor de opleiding die start in 2024.

Lezing 14 juli 2023 nabij Veurne, België

12 april 2023

Op vrijdag 14 juli om 19:00 geef ik een lezing in België (Alveringem, 8690) over paardeniriscopie. Aan bod komt onder andere:

  • de ogen van het paard
  • wat is iriscopie
  • wat kunt u zelf zien in het oog (denk hierbij aan de druifjes)
De lezing is toegankelijk voor iedereen die interesse heeft. Op voorhand inschrijven en betalen is vereist. Als je betaald hebt, ben je aangemeld.  Aanmelden gaat via deze link. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. VOL = VOL.
Belangrijk: De precieze locatie en bijzonderheden rondom de locatie kunt u vinden bovenstaande link voor aanmelden.

Zonnebril voor paarden – RTV Drenthe

28 april 2023

RTV Drenthe heeft een item gemaakt met de titel “Mogen paarden straks een zonnebril dragen tijdens een concour?”. Voor het item hebben ze Annette Timmer als deskundige paardeniriscopist gevraagd om uit te leggen waarom bepaalde paarden gebaat zijn bij een zonnebril. 

Lezing paardeniriscopie

12 april 2023

Op donderdag 25 mei van 19:00 tot 21:45 geeft Annette Timmer een lezing over paardeniriscopie in De Bilt. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk zal Annette laten zien wat een paardenoog je kan vertellen.

De kosten voor deze lezing zijn €20. Als je betaald hebt, ben je aangemeld.  Aanmelden gaat via deze link. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. VOL = VOL. 

Podcast Iriscopie bij paarden – een veelzijdige tool

27 december 2022

Wist je al dat je een podcast over iriscopie bij paarden kunt beluisteren  op Spotify? De podcast is onderdeel van De Paardenpodcast die gemaakt wordt door Rianne Dekker van Horse in Mind. Beluister de podcast door hier te klikken (je moet wel een Spotify abonnement hebben). 

Presentaties in Barneveld

2 december 2022

Op 29 en 30 november en 1 december heeft Annette Timmer bij Aeres Training Centrum in Barneveld presentaties gegeven over de paardeniriscopie. De titel van de presentatie was “Wat een paardenoog je kan vertellen”. Het was een groot succes. Door de presentatie kijken de studenten nu anders en bewuster naar de structuren van het paardenoog. Nagenoeg alle studenten maakten voor het eerst kennis met de paardeniriscopie.

 

CRKBO geregistreerd

18 oktober 2022

In oktober 2022 is Paardeniriscopie Annette Timmer opgenomen in het CRKBO register. CRKBO staat voor Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Voor opname in het register heeft een audit plaatsgevonden waarin getoetst werd of aan alle voorwaarden voor registratie voldaan werd. 

Met trots kan ik melden dat dat het geval is! De opleidingen van Paardeniriscopie Annette Timmer voldoen aan alle kwaliteitseisen die zij stellen. Voor jou betekent de registratie dat je geen BTW betaalt over mijn opleidingen. De registratie geldt voor vier jaar.